Wide Lightning + Renkaat

Kiekkoja hommatessa tutustuin pitkään “muotiin” tulleeseen ilmiöön leveämmästä vanteesta ja vakuutuin sen hyvistä puolista. Ajattelin hyötyjen ajavan yli pienestä painosakosta ja päädyin hankkimaan American Classicin Wide Lightning kiekot Kuutioon. Kiekkosetti painaa 1569g eli ei siis painavat, mutta ei kevyimmätkään.

Vanne sivulta
Wide Lightning

AC:n vanteet on todella hyvät tubeless asennukseen. Vanteen bead lock nappaa terävästi renkaaseen kiinni ja vaatii oikeastaan hieman voimankäyttöä saada rengas uudestaan irti. Asennus menee mutkattomasti seuraavasti:

  1.  Rengas vanteelle ja venttiilin “sielu” irti
  2. Kompuralla painetta sisään, jolloin rengas paukkuu ja nappaa kiinni bead lockiin
  3. Ilmat pihalle, mutta rengas jääkin vanteelle, eikä pomppaa irti
  4. Litkut apteekin huuhteluruiskulla venttiilin kautta sisään
  5. “Sielu” paikalleen ja painetta renkaaseen

Leveä vanne vaikuttaa renkaan muotoon. Renkaasta tulee huomattavasti leveämpi kuin esim. 19mm vanteelle asennettuna. Renkaan seinämät ovat selkeästi vähemmän pullollaan ulospäin, se vaikuttaa näin tukevammalta eikä pyri muljuamaan voimakkaasti kallistettaessa. Tämän huomaa ihan käytännössä. Lisäksi renkaissa voi pitää todella matalia paineita hyvän pidon saamiseksi.

Olen kuitenkin myös jäänyt miettimään, että onko Schwalben Snakeskin 67 EPI/TPI seinämällä varustettu kumi liiankin tukeva näillä vanteilla. Renkaan vahva sivuseinä tuntuu estävän sitä ”muotoutumasta maastoon”. Rengas tuntuu yllätävän kovalta sormilla painaessa vaikka sisällä olisi 1,3 bar paine. En ole ihan varma onko tässä teoriassa perää, mutta aion kuitenkin etsiä ohuemman seinämän 120 TPI:n tubeless ready renkaat ja kokeilla tuntuuko eroa.

Vanne ylhäältä
Wide Lightning

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s