Pyöräkuume etenee

Seuraavan pyörän speksit alkaa pikkuhiljaa hahmottua. Pyöräily on siitä hankala harrastus, että välineet on kohtuu arvokkaita ja koeajotilaisuuksista huolimatta on vaikea hahmottaa millainen pyörä sitten omassa käytössä lopulta on. Kyllähän hyvä pyörä pitää arvoaan kohtuullisesti käytettynä myymistä ajatellen, mutta harmittaa se jonkun verran, jos uusi kallis laite ei toimikaan oletetusti.

Listalta on nyt tippunut kaikista hc enduro mallisimmat pyörät pois. Tour de Tampereen aikaiset mietinnät vei ajatuksia enemmän ns. allmountain suuntaan. Pyörässä voisi olla esim. 140-150 joustoa edessä ja jotain samaan suuntaan takana. Hakusessa on laite, joka kulkisi hyvin single track kisat ja tapahtumat (suunnitelmissa mm. Syöte tänä vuonna) sekä kevyemmät enduro reitit.

Kasassa olevat speksit:

  1. Pitkä reach
  2. Loivahko head tube angle, esim. 66 astetta
  3. Matala yläputki
  4. joustoa 140-150mm
  5. SRAM 1×11 ehdottomasti
  6. Kohtuullisen kevyt < 13kg mielellään lähemmäs 12

Päällimmäisenä mielessä tällä hetkellä: Canyon Spectral CF

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s